Stock Interiors

by Leonie Hendrikse & Jeroen Stock - Funky Suite

De kracht van Stock Interiors ligt in de combinatie van out-of-the-box durven denken en dichtbij het persoonlijke verhaal blijven.

Even voorstellen
Stock Interiors is opgericht door Leonie Hendrikse en Jeroen Stock, die inmiddels een nieuwe generatie ontwerpers en tekenaars opleiden vanuit het iconische Huis Barnaart in Haarlem. ‘We ontwerpen particuliere en commerciele interieurs in binnen- en buitenland, in verschillende stijlen, maar altijd met een rebels randje en verwijzingen naar dierbare herinneringen van de bewoners of gebruikers.’ Deze zomer verschijnt het tweede boek van de kleurrijke interior designers: Dutch Interior Design by Leonie Hendrikse & Jeroen Stock dat wordt uitgegeven door teNeues.

Wat gaan jullie doen tijdens Salon?
Wij ontwerpen een suite die de bezoeker een kijkje in de wereld van Stock geeft.’ Diverse contrasten van materialen zorgen voor een rijke en verrassende ruimte die uitnodigt naar binnen te stappen. ‘De vormgeving van de suite is een verzameling van alle projecten die we de afgelopen twaalf jaar met veel liefde en creativiteit hebben voltooid. Natuurlijk gegoten in een nieuw jasje, want alles wat je op Salon Residence in de Funky Suite ziet en ervaart is op maat ontworpen.’

Partners op Salon Residence
Bohemian Works
Etro
Houlès
Jane Churchill
Koudijs
Manuel Canovas
Modular Lighting Instruments
Moroso
Nilson Beds
Pierre Frey
SmithDavidson Gallery
Tom Dixon

stockinteriors.nl

Foto: Carin Verbruggen & Ferry Drenthem Soesman