Linda Lagrand

The Office

Ze begint graag blanco aan een project en zet de persoonlijkheid van de klant centraal, maar wil deze ook prikkelen met nieuwe, kleurige ideeën. Deze balans kenmerkt de ontwerpen van Linda Lagrand. “Als de ruimte aanvoelt als een zachte hotelbadjas, dan is mijn missie geslaagd.”

Even voorstellen
Linda Lagrand haalt haar inspiratie vooral uit haar bezoeken aan musea en het maken van reizen, in het bijzonder naar Noorwegen waar haar roots liggen. 
De rust die ze wil laten terugkomen in ieder interieur zou weleens een erfenis uit het Hoge Noorden kunnen zijn. ‘Daarmee bedoel ik de rust die je voelt als je net een reis achter de rug hebt, een luxe hotelkamer binnenkomt en alles van je af kan laten glijden, dat is mijn streven in een interieur.’

Wat ga je doen tijdens Salon?
‘Een werkplek creëren, weg van kantoor en huis, maar wel met het gevoel dat je er ontspannen kunt werken.’ Alles is er: eten, drinken, een plek om rustig te lezen, maar ook een goede tafel om meerdere mensen aan te ontmoeten en elkaar te inspireren.
Het wordt een warme ruimte waar kleuren zoals petrol, cognac en olijfgroen te vinden zijn, maar ook waar kunst een rol speelt. Denk aan het gedempte, luxe en zachte gevoel van een hotel, maar met de praktische elementen van een werkplek.

Partners op Salon Residence
Art Company – Inzake Kunst
Arte
Bang & Olufsen
Van den Berg Interieurbouw
ClassiCon (via ROES.nu)
Cunera Vloerbedekking
Daniëls Openhaarden
Gaggenau
InSCENTives
Interstil
Jim Bouwmeester Vloeren
Kogros Tegels
Krijn Verboom creations by nature
Van Leeuwen Natuursteen
Limited Edition
Maurice de Man Wandbekleding
Noort Interieur
Occhio
Orac Decor
Rademakers Gallery
Sens Bouw
Serax
st1 gallery
Suite Wood
ULSI Logistic Services
Vitra
Walter Knoll

lindalagrand.nl