Kate Hume

Glass Suite

Kate Hume combineert geraffineerd een bijzonder kleurenpalet met vintage design, antiek, luxueuze materialen en andere originele stukken in haar interieurs.

Even voorstellen
‘We houden van mixen,’ zegt Kate Hume, ‘van verhalen, van kleuren, antiek, bijzondere objecten, en dat alles te midden van een gestroomlijnde architectuur.’ De Britse interieur designer heeft sinds begin jaren negentig haar designstudio in Amsterdam en tekent voor kosmopoli- tische interieurs in een glamourous stijl, in sprekende kleuren met veelal custom-made meubilair. Hume ontwikkelt bovendien samen met haar man Frans van der Heijden de exclusieve interieurcollectie Heijden Hume.

Wat presenteer je op Salon Residence?
‘We gaan een kas bouwen, een soort tuinsuite buiten waar je je van zou kunnen voorstellen dat er een kunstenaar resideert. We werken hierbij samen met een hele getalen- teerde beelhouwer wiens stukken we in de ruimte plaatsen. De kleuren worden vooral groen-geel, passend bij het groen van de tuin. We halen waarschijnlijk ook nog een paar bomen naar binnen. Het geheel wordt excentriek, een soort ‘Wagner meets Brancusi’, vol kunst, waar ‘moods collide’.

Partners op Salon Residence
Arty Grimm Artist
Baden Baden Interior
Brochier
Chiarastella Cattana
Dominique Desimpel
Feldspar Studio
Frette
GHYCZY Selection
Hans van Alphen
Hypnos Beds
Joop Hollanders Artist
Leitner Leinen
Meubelatelier Hustinx
Tai Ping Carpets
Tim Bickerton Artist
ULSI Logistic Services
Vanilla Venture

katehume.com