HIP Studio

Lobby

Hospitality begint bij HIP Studio met het bedenken van het concept waar toegankelijkheid in combinatie met de juiste sfeer en materialen een belangrijke rol speelt.

Even voorstellen
Wim en Maxine Hoopman voeren samen de directie van het creatieve bureau HIP Studio, dat inmiddels 20 jaar bestaat. Met hun dynamische team van designers vliegen ze de wereld over en staan ze aan de wieg van verrassende, stijlvolle ontwerpen en gewaagde concepten, waarbij hospitality wat hen betreft in het teken staat van toegankelijkheid op niveau. Hoe dit eruit ziet, blijkt bijvoorbeeld uit Hotel Notting Hill in Amsterdam, het Rotterdam Marriott Hotel en de restaurants van chef-kok Ron Blaauw.

Wat gaan jullie doen tijdens Salon?
‘De lobby wordt internationaal, stijlvol en uitdagend,’ zo leggen de twee uit. ‘Met aandacht voor details creëren we een eigenzinnige sfeer. Decoraties van bloemist Menno Kroon spelen daarbij een grote rol, maar ook bijzondere leersoorten, roze tinten en rijke materialen zullen voor een verrassende entree zorgen in het boutique hotel.’

Partners op Salon Residence
Alphenberg Leather
Bert Frank
Complete Carpet Company
Dofine
Excellent-Art
Kuiper Transport
Loggere Wilpower
Maretti Lighting
Menno Kroon
Orac Decor
Piet-Jan van den Kommer
Porcelanosa
Remar Bouw
Schildersbedrijf Bont
The Rug Company
VANOUDS Amsterdam
Wilhelmine van Aerssen Agenturen

hipstudio.nl