Eveline Interieur

Cocktailbar

Met een heerlijke explosie aan kleur en prachtige materialen en patronen in haar projecten weet Eveline Interieur altijd te verrassen.

Even voorstellen
Al weer bijna tien jaar werkt Eveline Schmitz vanuit haar winkel op het Kerkplein in Bloemendaal. Ooit leerde ze hier de kneepjes van het vak van de dochters van Georgette Reuchlin, van wie ze uiteindelijk de zaak overnam. Door klassieke en moderne elementen te combineren, creëert Eveline artistieke, internationaal getinte en eigentijdse interieurs waarin altijd wel een decoratief patroon is te vinden is. Een city spa en een grachtenpand in Amsterdam heeft ze al op haar naam staan, nu is het tijd voor een kleurrijke cocktailbar.

Wat ga je doen tijdens Salon?
‘Ik houd enorm veel van stoffen, van verschillende materialen, kleuren en patronen. In de cocktailbar komt een panoramabehang uit de eclectische collectie van Fromental en een houten vloer met panelen van Frans eiken en een patroon. De bar is een eigen ontwerp met materialen van Cravt Original. Oudroze, geel en zwart zullen in deze loungeruimte de boventoon gaan voeren.’

Partners op Salon Residence
Arte
Bohemian Works
Cravt Original
Emilieart.com
Fromental
Marie’s Corner

eveline-interieur.nl